Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Opublikuj swój projekt za darmo i otrzymaj oferty od wykonawców freelancerów już minutę po opublikowaniu!

Dodanie towarów jednorazowych na Prom, Rozetku, Epicentrum, Kraft

Translated203 PLN

  1. 992
     2  0
    Przykład pracy:
    Integracja Prom z 1C lub BAS
    7 dni712 PLN

    Aleksander jest. Pozdrawiam Cię.
    Mamy gotowe rozwiązania dla systemu rachunkowego, które pozwalają przygotować produkty na różne pliki rynkowe - raz wypełnić zawartość lub wprowadzić niezbędne zmiany w kartach w 1C i wszystko zgodnie z zasadami rynkowego pliku jest tworzone i przekazywane. W razie potrzeby zawartość (nazwa, opis, słowa kluczowe, a nawet zdjęcie) może się różnić dla każdego marketplace i wszystko to w jednym miejscu roboczym w systemie rachunkowym można bezpośrednio przygotować - jakie korzyści - nie trzeba "rzucać" w gabinecie, a jednocześnie pełna integracja do wymiany dostępności, pozostałości i cen. Istnieje taki artykuł dlaczego warto to zrobić z systemu rachunkowego (jeśli nie - to nie jest problem) - https://ingenum.ua/xml-yml-vygruzka-fida-tovarov-s-sayta-vs-vygruzka-fida-tovarov-iz-1s-ili-bas
    Dla przykładu przedstawiony jest moduł Prom lub Rozetka z integracją w bazie (2 biura)
    Олександр. вітаю вас.
    Маємо готові рішення для облікової системи, які дозволяють підготувати фіди товарів на різні маркетплейси - один раз заповнюєте контент або вносите необхідні зміни в картки в 1С і все по правилам маркетплейсу формується і передається. При необхідності, контент (назви, опис, ключові слова і навіть фото) можуть відрізнятись для кожного маркетплейсу і все це в одному робочому простірі в обліковій системі безпосередньо можна підготувати - яка вигода - не потрібно "бігати" по кабінетам і водночас повна інтеграція для обміну наявністю, залишками і цінами. Є така у нас стаття чому варто робити це саме з облікової системи (якщо немає - це не проблема) - https://ingenum.ua/xml-yml-vygruzka-fida-tovarov-s-sayta-vs-vygruzka-fida-tovarov-iz-1s-ili-bas
    Для прикладу вказано модуль Пром чи Розетка з інтеграцією в базу (2 кабінети)

  2. 292    2  0
    4 dni203 PLN

    Dzień dobry !

    Istnieje doświadczenie w tworzeniu kart i przetwarzaniu zdjęć. Pracował jako menedżer treści.
    Wykonuję pracę szybko i w dobrej jakości.
    Będę zadowolony z współpracy na stałej podstawie.
    Доброго дня!

    Є досвід роботи в створенні карток і обробці фото. Працювала контент-менеджером.
    Виконую роботу швидко і якісно.
    Буду рада співпраці на постійній основі.

  3. 255    2  0
    4 dni203 PLN

    Pozdrawiam ma dobre doświadczenie w pracy jako menedżer treści na Prom, Rozetka, OpenCart, Instagram i innych stronach, linki do pracy -https://freelancehunt.com/applicant/3oX7B.html#cv , wyszukiwanie i edytowanie zdjęć i filmów, znajomość html, piszemy, aby omówić pracę.
    Здравствуйте есть хороший опыт качественной работы контент-менеджером на - Prom, Rozetka, OpenCart, Instagram и других площадках, ссылки на работы -https://freelancehunt.com/applicant/3oX7B.html#cv , поиск и редактирование фото и видео, знание html, пишите обсудим работу.

  4. 1 oferta jest ukryta
    1 oferta jest ukryta
  • Oleksandr Sidorov
    17 marca 2023, 10:23 |

    Добрий день,

    Яким чином додаєте товари на маркетплейси? Вручну чи обміном з облікової системи 1С?

  • Aleksey Belgorodsky Albelgo
    17 marca 2023, 10:25 |

    Оплата за ручне додавання позицій.  Під кожний маркетплейс потрібно підлаштовувати опис/характеристики/фото  тому автоматизувати цей процесс досить проблематично.

  • Oleksandr Sidorov
    17 marca 2023, 10:31 |

    Тут питання скоріше не в автоматизації процесу наповнення, а в автоматизації підготовки фідів товарів для вивантаження - тим більше що товари однотипні на всіх маркетплейсах - можу собі уявити контент-менеджера, який бігає по всім кабінетам і ще й треба думати про вимоги до кожного сервісу. Є для вас пропозиція - роблю ставку, в якій поясню ідею з досвіду наших клієнтів.

  • Aleksey Belgorodsky Albelgo
    17 marca 2023, 11:41 |

    Якщо людина працювала з цими маркеплейсами то вона чудово знає які вимоги єпіцентру та Розетки до контету. Й підлаштовує кожну картку під їх вимоги.  Не вірю що можна автоматицією імпорту товарів домогтись якоїсь уникальності контенту й обособленню в загальному каталозі. А якщо ми говоримо про автоматизацію - то товар на білому фоні в декількох ракурсах на всіх маркеплейсах то це не той формат який нам потрібен.  

  • Oleksandr Sidorov
    17 marca 2023, 11:56 |

    Розумію про що ви, але все одно зробив ставку - хоча б ознайомтесь - якби не знав про що говорю, то 100% погодився, а так є дещо плюси від автоматизації обіну вивантаження фідів товарів з обліклвлї системи на маркетплейси. Якщо ні - то хоча б будете знати, що це можливо.

  • Aleksey Belgorodsky Albelgo
    17 marca 2023, 11:58 |

    Ознайомився з вашою пропозицією й зрозумів про що йде мова. Дійсно, досить цікавий продукт й фундаментальне рішення проблеми по додаванню товарів на різні платформи.  Едине що не впевненний що це рішення буде "по карману" нашому магазину - не той об'єм продаж щоб робити такі маштабні інтеграції....нажаль(((


Zleceniodawca
Aleksey Belgorodsky Albelgo
Ukraina Izmail  74  0  1
Projekt został opublikowany
1 rok temu
91 wyświetlenia
Tagi