Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Разместите свой конкурс и выберите наиболее понравившуюся работу из предложенных!

Приклад гральної картки розміром 6 на 6 см з частиною лабіринту на лицьовій стороні та "сорочкою"

2200 UAH
Изображение


Дополнительные условия

Просмотр конкурсных работ доступен всем участникам


Использование стоковых изображений запрещено
Заказчик
Олег Карнаухов
Украина Днепр
 2  0  1
Метки
  • Гральна картка

Мають бути 2 зображення (лицьової та тильної сторони гральної карти)

1. Основне зображення це "кімната" яка має містити частину лабіринту. Кімната — є квадрат зі стороною 3 на 3 клітинки. Кожна з 9 клітинок кімнати має бути візуально відокремленою від інших клітинок (за рахунок "підлоги", освітлення або ваш варіант), щоб мати можливість рухатись по цим фішками. Макет кімнати додано нижче. Чорними лініями позначені стіни через який рух буде неможливий. Товщина стін має бути достатньою щоб зрозуміти що це стіна, але не занадто великою щоб перекрити клітинку і не буде зрозуміло чи це клітинка де можна ходити чи це все стіна. Артефакт у верхньому правому куті має бути майже на всю клітинку зображати небезпеку поранення ступні (гострий шип, канцелярська кнопка чи будь-що інше з подібною логікою). Також будь-де на картці має бути позначення — номер картки з 2 символів: літера від A до G та цифра від 0 до 6 (не дуже великими, але помітними). Також від краю картки розміром від 2 мм має буди відступ без жодного графічного елемента і фону.

2. Для тильної сторони потрібна "сорочка", яка однаково виглядає при будь яком повороті картки (90, 180, 270, 360). Тобто важлива неможливість відрізнити одну картку від іншої при повороті їх на один з 4 кутів у колоді. Хотілось би щоб це був якийсь український орнамент, однак це не принципово.


Обидва зображення передбачається розмістити на гральній картці розміром 6 на 6 см. Перше на лицьовій стороні, друге на тильній стороні.


Стиль зображення може бути будь-який, важливо щоб це була ілюстрація на яку приємно дивитись як дорослим так і дітям


Усі графічні елементи картки виконавець має розробити самотужки.


Зображення має бути розміром не нижче 1200х1200 пікселей.


Кінцевий результат очікую у вигляді графічних файлів високої роздільної якості та готових до безпосереднього використання у поліграфії




Обновление #1 от 3 июля 2019, 19:26

Трохи уточнень:

- Стіни можуть бути товстішими и злегка "налізати" на клітинку. На макеті це показано тільки схематично

- Картки можуть повертатися, тому в ідеалі було б непогано щоб вони виглядали однаково добре з будь-якого боку

- Артефакт "шип / колючка" означає пошкодження ступні і уповільнення гравця (він може бути замінений на будь-який але інтуїтивно зрозумілим з тим же результатом, але не сильно брутальним)


Обновление #2 от 4 июля 2019, 9:21

Продолжая размышлять над дизайном, пришел к выводу что все элементы карточки неплохо бы видеть в одном ключе. Например если это водный лабиринт, то стены, пол, артефакт и рубашка должне быть в этом ключе (пол - пещаное дно, артефакт - колючая ракушка, стены - рифы, рубашка - медуза). Вобщем какой бы стиль вы не выбрали - хотелось бы видеть целостность работы. Тогда сложив карточки лабиринта вместе они будут выглядеть гармонично и лабиринт будет похож на лабиринт.

Приложения 1

Просмотр приложений доступен только зарегистрированным пользователям.
  • Ярослав Шателюк
    3 июля 2019, 20:49 |

    Здравствуйте. Опишите пожалуйста концепцию и тематику игры.

  • Олег Карнаухов
    3 июля 2019, 21:14 |

    Добрый вечер. Общая идея схожа с идеей фильма куб. Карточки тусуются и раскладываются рубашками вверх. И в ходе игры комнаты открываются, закрываются, перемещаются и вращаются по различным правилам. Игроки могут встретить хорошие и плохие артефакты. Главная задача найти выход. Хотя фильм ужасов был в основе, но сама игра должна быть 6+ чтоб могли играть как дети так и взрослые. Вобщем это может быть лабиринт в любом стиле.

  • Олег Карнаухов
    3 июля 2019, 22:43 |

    Взагалі цільова аудиторія гравців дуже широка. Від хлопчиків і дівчат віком 6 років до дідусів і бабусь. Тому дуже складно знайти найкращий стиль. Це може бути сад з кущів-лабіринтів, може бути старий замок, печера, космічний корабель, будь що на смак дизайнера. Вам і картки у руки. Усім виконавцям бажаю успіху. І дякую за вашу участь у конкурсі.

  • Олег Карнаухов
    4 июля 2019, 9:57 |

    Для оцінок 4 і 5 важливі: загальний концепт (уявіть усі картки перетасовані з перегоранням і складені у лабіринт), увага до всіх умов завдання, акуратність.


    PS.
    Проставити номер "кімнати" це як маркер що все завдання прочитано і реалізовано повністю. І в ідеалі номер  теж повинен бути написаний в тому ж стилі. Це той випадок коли можна відійти від умов завдання за для кращого результату (ну наприклад літера - листком по формі літери, номер - кількість точок на спині сонечка)

  • Анастасія Шукевич
    4 июля 2019, 10:44 |

    Доброго дня.

    Питання таке: 

    В грі планується що картки не повиння бути однакові за темою? Я маю на увазі що наприклад одна може бути підводною, а наступна може бути, на приклад, космічною?

  • Олег Карнаухов
    4 июля 2019, 10:54 |

    Доброго дня. Взагалі таке не планувалось. Одна тема більш простіша за реалізацією, виглядає більш цілістно, легенда для гри буде більш природною та простою.

  • Анастасія Шукевич
    4 июля 2019, 10:58 |

    Тож все відбувається в приміщеннях?

  • Олег Карнаухов
    4 июля 2019, 11:11 |

    Приміщення вважаються більш "природним" оточенням для лабіринтів, але ж я цим не обмежую виконавців. Візміть приклад фільм "Той що біжіть у лабіринті". Відкритий простір, лабіринт також рухається. Тож не обежуйте вашу уяву лише кімнатами. Насправді легенди до гри ще не існує. Розроблені тільки правила і чернетка макету. Легенда з'явиться разом із кращим дизаном.

  • Олег Карнаухов
    4 июля 2019, 11:06 |

    Для більшого заохочення конкурсантів хочу підкреслити, що цілком вірогідно переможець у найближчий час отримає замовлення на малювання 15 артефактів у "виграшному" стилі. Крім того, оскільки я дуже консервативна людина, на наступні замовлення будуть першочергові пропозиціі переможцю а також усім чиї роботи мені також сподобаються. Тай взагалі, хоч я і новочок на цьому сайті, я так розумію чим краща робота тім вище буде ваш загальний рейтинг у ситемі. 

  • Кирилл Т.
    4 июля 2019, 12:58 |

    Добрій день. Артефакт бажано зображати з видом зверху? Чи можна в перспективі щоб краще було зрозуміло? Чи це не принципово?

  • Олег Карнаухов
    4 июля 2019, 13:02 |

    Добрий день. Часто вид зверху дуже незвично передає об'єкти. Для артефактів вважаю допустимим трохи відійти від загального вигляду і зробити трохи в перспективі, щоб було більше зрозуміліше що за предмет.

  • Кирилл Т.
    4 июля 2019, 13:12 |

    Дякую. Тут я з вами згодний. Просто хотів уточнити.

  • Кирилл Т.
    4 июля 2019, 13:01 |

    Ще одне уточнення: на картці Артефакт завжди буде зверху чи у випадковому порядку? Дякую.

  • Олег Карнаухов
    4 июля 2019, 13:06 |

    Поганий артефакт може бути зліва, справа або посередині - але завжди на краю кімнати (щоб гравець потрапив на нього при відкритті картки). Хороші артефакти найчастіше в центрі "кімнат"