Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2405

11 listopada 2016 1194 PLN
Zdjęcia z biżuterii

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Alexei jest odpowiedzialnym wykonawcą, praca jest wykonywana w dobrej jakości.
Słucha komentarzy, pracuje na wyniku i uwzględnia wszystkie życzenia klienta.
Przyjemny w komunikacji i profesjonalnie traktuje sprawę.
Dziękujemy za pracę i będziemy współpracować w dalszym ciągu!
Polecam ! !Aż !

Opinia zleceniodawcy

Helen Varfolomeeva na temat wykonawcy
Aleksey Nagorny

26 sierpnia 2016 746 PLN
Tworzenie strony internetowej w Wordpress

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo dziękuję Pawełowi, projekt jest świetnie wykonany. Valentine jest zawsze w kontakcie, pomaga w różnych kwestiach związanych z funkcjonalnością. Projekt został zrealizowany w terminie i jakościowo, nawet wcześniej, w końcu wprowadzono tylko kierunki. Polecam wykonawcę w przyszłości, mam nadzieję na współpracę!

Opinia zleceniodawcy

Dmitry G. na temat wykonawcy
Valentin Yakunchihin

24 sierpnia 2016 50 PLN
Linux Debian, podłączenie drukarek Canon

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Aleksander wykonał zadanie. Przyjemny w komunikacji, zawsze w komunikacji. Szczególnie chciałbym zwrócić uwagę na wytrwałość w rozwiązywaniu problemu i wysoki profesjonalizm, ponieważ musiałem zarządzać "krzywymi" sterownikami i je przenosić. Polecam . Będę zadowolony z współpracy.

Opinia zleceniodawcy

Vitaly Mo na temat wykonawcy
Aleksandr Pavelin

10 sierpnia 2016 1411 PLN
Włókna i napięcie na silnik

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Valentine to dobry specjalista!
Prawda jest taka, że wszystko trochę się opóźniło. Gdzieś z naszej przyczyny, gdzieś z tego, że freelancer zrobił wszystko jak najdoskonalsze i podejmował proces rozwoju odpowiedzialnie.
W rezultacie byliśmy zadowoleni)

Opinia zleceniodawcy

Roman Shevchenko na temat wykonawcy
Valentin Yakunchihin

15 lipca 2016 139 PLN
Tworzenie klasycznej infografiki wideo

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Dziękuję za pracę. Doskonały specjalista . Do tworzenia filmów wideo ma wszystkie składniki. Nie trzeba szukać oddzielnie dźwięku itp. Jest to bardzo ważne, gdy jedna osoba jest odpowiedzialna za cały kompleks prac. To pierwszy plus. Po drugie, cena okazała się dla mnie najciekawsza. Z piętnastu propozycji wybrałem ją. Trzecim plusem jest lojalność w stosunku do kierunków i zwiększenie długości rolki bez dodatkowych opłat.
Potrzebuję jeszcze filmów na moją stronę internetową, po nich już wiem, do kogo się skontaktować. I wszystkim polecam.

Opinia zleceniodawcy

Yevgeny Nazarov na temat wykonawcy
Anna Y.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Валентин очень хороший и опытный специалист , очень понравился его подход к работе , очень ответственный и порядочный человек , с задачей справился на УРА , всё понравилось , объяснил , показал , что и где , продолжу работать с Валентином и дальше , всем рекомендую как исполнителя , не пожалеете!

Opinia zleceniodawcy

Profil został zablokowany na temat wykonawcy
Valentin Yakunchihin

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Maksym Satszenko jako pierwszy odpowiedział na propozycję stworzenia animowanego lekcji wideo i zrobił go w pierwszym dniu.

Do pracy przystąpił kreatywnie, zrobił niezbędne dotykowe tło, nawet uczestniczył w scenariuszu, co sprawiło, że był bardziej ekscytujący i ekscytujący dla dzieci.

Oddzielnie chciałbym podkreślić kontakt, taktykę, umiejętność spotkania z klientem, a także wniknąć w najmniejsze odcienie pracy. Chciałbym dalej pracować z tym freelancerem.

Opinia zleceniodawcy

Yuliya Pinchuk na temat wykonawcy
Maksim Sachenko

30 maja 2016 60 PLN
Ilustracja artystyczna postaci gry

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Praca została wykonana bardzo dobrze i kreatywnie. Wyniki są wyższe niż oczekiwano. Zrozumienie zadania „w doskonałości”.
Jestem bardzo zadowolony i planuję kontynuować współpracę w najbliższym czasie.
Dziękuję

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Valentine Husky

19 maja 2016 30 PLN
Projektowanie arkuszy

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Najbardziej przyjemne wrażenie z pracy z Weaterną. O zadowoleniu z wyników mówię moje oceny. Jednak najważniejsze dla mnie w każdym projekcie jest zachowanie nerwów. W ciągu ostatnich półtora tygodnia pracy pozostałem całkowicie spokojny. Niestety jest to rzadkość. Za co dziękuję osobno!

Będziemy dalej współpracować.

Opinia zleceniodawcy

Igor Solodovnik na temat wykonawcy
Yekaterina Mishina

29 kwietnia 2016 60 PLN
Przekształcenie wideo.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Myślę, że był bardzo wymagający. Ze względu na swoją niepowodzenie, nie napisał w zadaniu, że trzeba będzie montować efekty dźwiękowe do wideo ponownie, ponieważ pojawiła się nowa zbiórka dyktatora. Anna zrobiła to jako bonus. Odpowiedzialna i bardzo cierpliwa: zgodziła się ze mną różne odcienie w ciągu dnia, a nawet w nocy wysłała opcje do zgody.
Praca została wykonana bardzo dobrze i w terminie! Anna jest wiarygodnym freelancerem, polecam ją wszystkim.

Opinia zleceniodawcy

Aleksey Aleksey na temat wykonawcy
Anna Y.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Philip jest profesjonalnym programistą. Zrobił wszystko, co było potrzebne: zrealizował możliwość pracy dla odległych użytkowników, pobieranie plików przez odległego użytkownika, zrealizował możliwość filtracji. Wielki dziękuję. Polecam 🙂

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Priyatnyy vo vsekh otnosheniyakh frilanser. S legkost'yu idet na kontakt, soblyudayet sroki i delayet kachestvennuyu rabotu. Vozmozhno, nemnogo ne khvatayet opyta s instrumentami SAT, no eto popravimo. Rekomenduju

Opinia zleceniodawcy

Katia Morowickaja na temat wykonawcy
Valeria Miasnikova

16 grudnia 2015 6 PLN
Zdjęcia odwołania

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Wspaniała praca od pięknej Eugenii! Freelancer świetny, wszystko zostało wykonane zgodnie z zadaniem i nawet lepsze niż zaplanowano=)) Dziękuję za dobrą pracę! Polecam !

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Yevgeniya Trostenyuk

28 listopada 2015 20 PLN
Nuno tworzy baner

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Zadania zostały wykonane jakościowo, szybko, bardzo dobrze było pracować z nią, ja w projektowaniu nie rozumiem bardzo dobrze, mimo to stworzyła to, czego chciałem, i ma bardzo dobre pomysły.Dziękuję, że będziemy pracować razem

Opinia zleceniodawcy

My Day na temat wykonawcy
Yevgeniya Trostenyuk

17 listopada 2015 40 PLN
Potrzebna jest galeria

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Pewnie zadowolony z pracy! Projekt został profesjonalnie zrealizowany w ustalonym terminie. Stało się tak, że sprawy zostały szybko rozwiązane. Wszystko na najwyższym poziomie. Otrzymali to, czego chcieli. Polecam tego wykonawcę innym klientom i będę się do niego skontaktował jeszcze raz!

Opinia zleceniodawcy

Vivat Decor na temat wykonawcy
Sunfiolent Sunfiolent


Statystyka serwisu