Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2405

28 listopada 2018 547 PLN
Верстка страниц для корпоративного сайта (5 шт.)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Поделили запуск сайта на несколько проектов.
Данный проект/ итерация - завершена.
Все вопросы решались в процессе работы.
Отмечу постоянную обратную связь - как одну из составляющих довольного заказчика:)

Opinia zleceniodawcy

Tanya T na temat wykonawcy
Profil został usunięty

5 listopada 2018 41 PLN
Перевод на польский язык

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Ольга -хороший специалист-переводчик с/на польский, очень быстро выполняет работу. Задание было сделано даже раньше, чем запланировано. Её готовые тексты были оформлены в очень удобной форме для проверки, хотя это даже не являлось требованием. Быстро выходит на связь и приятна в общении. Спасибо большое!

Opinia zleceniodawcy

Ruzhena Bedzir na temat wykonawcy
Olga Naglovska

25 października 2018 299 PLN
Корпоративный сайт

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Все сделал на высшем уровне и главное в срок, всегда на связи, работает даже в выходные дни! Специалист на 10 баллов при работе с версткой и Wordpress, но думаю не только в этом. Подсказывает как сделать лучше (советую спрашивать если не знаете), что очень помогает в процессе. Помогает в решении дополнительных задач, рекомендую Алексея как профессионала в своем деле!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

25 wrzesnia 2018 723 PLN
Оптимизация и продвижение сайта 1-3-2

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Очень рекомендую работать с Леонидом. Спокойно, без спешки, по плану выполнил огромный объем мелкой (и не очень) работы, создал с нуля и оптимизировал новый сайт, написал статьи, поставил защиту, разобрался с семантикой, логикой, перелинковкой, оптимизацией, все в оговоренные сроки и без напряга.
Великолепный зрелый специалист, работающий с профессиональный командой.
Искренне рекомендую к сотрудничеству!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został zablokowany

20 sierpnia 2018 723 PLN
Переработка, оптимизация и продвижение сайта 1.3.1

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Прекрасный вежливый, вдумчивый, исполнительная профессионал. Работает с командой, что не повышает заранее оговоренных цену. Создали прекрасный сайт с нуля, внесли все возможные поправки, рассмотрели все замечания и все исправили. Рекомендую к сотрудничеству.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został zablokowany

19 sierpnia 2018 498 PLN
Wprowadzanie do WordPress + funkcje

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Aleksej w krótkim czasie zrealizował swoje zadania. Daję wiele wskazówek na temat tego, jak najlepiej pracować. Zawsze był w kontakcie i natychmiast odpowiedział na moje pytania. Polecam współpracę!

Opinia zleceniodawcy

Vlad Dzheff na temat wykonawcy
Profil został usunięty

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Profesjonalista, który zawsze dobrze planuje pracę i wyraźnie wyjaśnia klientowi nadchodzące kroki.
Bardzo dziękuję Eugenie za regularne konsultacje, odpowiedzi na pytania i pomoc nie tylko na stronie, ale także w innych momentach dla witryny.
Współpraca nie kończy się i na wszystkich projektach będę zwracać się tylko do niego, jednoznacznie polecam!

Opinia zleceniodawcy

Mike J. na temat wykonawcy
Profil został usunięty

16 sierpnia 2018 10 PLN
Przekształcenie logo w wektor

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Świetny zleceniowiec. Bardzo profesjonalnie podejmuje pracę. Zrobiła wszystko w 2 minuty. Pobierz plik nie tylko w wektorze, w i w innych formach, aby nie było dodatkowej pracy i dodatkowych kosztów.
Polecam ! !Aż !

Opinia zleceniodawcy

Andrii Valihura na temat wykonawcy
Viki Chypurko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Pracował nad utworzeniem intry na temat podróży. Jakość pracy – daję lepszą ocenę. Widziałem moją ideę, wspierałem i dodałem. Myślę, że moje pomysły są łatwe do wdrożenia. Podczas pracy pytałem, jak mi się podoba i robiłem lepiej, rozmawiałem o krokach, robiliśmy to razem i było łatwo. Życzymy sukcesu w przyszłości i wielu dobrych zamówień

Opinia zleceniodawcy

Roman Humennyy na temat wykonawcy
Oleksii Druk

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Anna jest niesamowitym aktorem!!! Nie byliśmy najlepszymi klientami w odniesieniu do kontaktu lub szybkiej reakcji, trwale przyjęła wszystkie nasze komentarze i poprawki i doskonale poradziła z pracą!Będziemy dalej pracować tylko z nią!!! Wielkie podziękowania !!Aż !

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Anna A.

17 maja 2018 269 PLN
Иконки и логотипы для 3 проектов

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Все хорошо, работа выполнена раньше оговоренных сроков, причем качество не пострадало от этого. Логотипы и иконки прекрасно влились в общий стиль сайтов и хорошо подчеркнули его основные моменты.Я доволен, будем работать дальше 🙂

Opinia zleceniodawcy

Vladislav Kolesnik na temat wykonawcy
Tetiana Zhurba

14 kwietnia 2018 199 PLN
Натяжка на вп по верстке

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Второй этап из объемного проекта выполнен. Разработчик демонстрирует высокий профессионализм и ответственность. Все задачи выполняются в оговоренные сроки и в полном объеме. В процессе работы исполнитель старается максимально вникнуть в задачу и даже посоветовать оптимальный вариант реализации. Однозначно рекомендую к сотрудничеству.

Opinia zleceniodawcy

Yuly Tsezar na temat wykonawcy
Profil został usunięty

10 kwietnia 2018 199 PLN
Włókna + lądowanie na WP

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Projekt został zrealizowany zgodnie z ustalonymi wcześniej terminami. Przed rozpoczęciem projektu wykonawca zadał konkretne pytania wyjaśniające, do badania TZ przystąpił profesjonalnie i ostrożnie. W trakcie pracy zawsze był w kontakcie. Małe kierunki wprowadził szybko i kompetentnie. Mogę zdecydowanie polecić współpracę.

Opinia zleceniodawcy

Yuly Tsezar na temat wykonawcy
Profil został usunięty

1 kwietnia 2018 40 PLN
Tworzenie banerów

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Doskonała praca wykonana! Bardzo ładnie, a co najważniejsze profesjonalnie wykonane! Wielka wdzięczność . Wyprzedziłeś wszystkie moje oczekiwania 🙂 Praca została również wykonana przed ogłoszonym terminem, co jest istotne dla projektu komercyjnego. Tatiana zawsze była w kontakcie, poprawiała życzenia, wzbudzając wszystko gładko i szybko! Polecam się skontaktować. Jeszcze raz ogromne podziękowania!

Opinia zleceniodawcy

Irina Zazulina na temat wykonawcy
Tetiana Zhurba

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Doskonały programista i programista! Wiedzi co robi. Strona działała dobrze! Wszystko działa tak, jak trzeba.
Zawsze w kontakcie i szybko odpowiada na wszystkie pytania. Uczynił nawet więcej, niż trzeba było.
Zdecydowanie radzę każdemu! 🙂 Będę się jeszcze skontaktował

Opinia zleceniodawcy

Valt Popov na temat wykonawcy
Profil został usunięty


Statystyka serwisu