Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2463

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Марина майже бездоганно виконала завдання. При написанні контенту вона врахувала всі деталі ТЗ, використовувала подані ключові слова та дотримувалась загальної тематики. Контент зв'язний, цікавий та головне без помилок. Дуже приємно співпрацювати з Мариною!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Marina Skorobagatko

26 listopada 2019 990 PLN
Android aplikacja

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Doskonale poradziła sobie z pracą. Pokazał wiedzę i profesjonalizm.
Szybko rozwinął się w istniejącym kodzie, pomógł rozwiązać problem i stworzyć doskonałą aplikację mobilną.
Będziemy dalej współpracować.

Opinia zleceniodawcy

Daniil Petrov na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

20 listopada 2019 50 PLN
Instrukcja montażu mebli (Dom kukurydzy)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Nie często zdarza się, że zwracasz się do kogoś na freelancerze, aby wykonać zadanie i w końcu zrozumiesz, że zadanie się zmieniło i wynik końcowy czasami przekracza twoje oczekiwania.
Bardzo lubię kreatywność, inicjatywę i profesjonalizm.
Gdyby można było umieścić 20/10 Jakość produktu końcowego - byłoby to dokładniejszy opis.
Szczerze polecam !

Opinia zleceniodawcy

Andrii Vedom na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Z plusów: czysty kod, szybka komunikacja, operacyjne wykonanie, operacyjne wprowadzanie prawic. Z minusów: brak uwagi na szczegóły - były niedobory, niektóre musiały być wskazane więcej niż raz.

Ogólnie rzecz biorąc zadowolony z współpracy.

Opinia zleceniodawcy

Yevgeny Ostapenko na temat wykonawcy
Danilo Liptuha

16 października 2019 149 PLN
Projektowanie kawy + strefa wypoczynkowa

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Patrząc na wnętrze, które Julia robiła, natychmiast dowiedziałem się, że ma smak i wspaniałe pomysły! Wybrałam ją i nie popełniłam błędu, jestem w 100% zadowolona ze współpracy!
Jest bardzo inicjatywna, praca wykonana jest w dobrej jakości, z uwzględnieniem wszystkich moich życzeń, a nawet przed terminem.
Jeśli szukasz projektanta, nie wątp się. Odważnie polecam !

Opinia zleceniodawcy

Kseniia Ionova na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Otrzymał dokładnie to, na co oczekiwał, a nawet trochę więcej. Wiele rzeczy dowiedziałem się w trakcie pracy dzięki Aleksandrze.
Profesjonalne umiejętności Aleksandra mnie w pełni ukształtowały. Często rozmawialiśmy za pośrednictwem WatsApp. Aleksander zawsze był online, więc nie było żadnych problemów z kontaktem.
Projekt jest w zasadzie mały, a koszt jego realizacji jest dość rozsądny.
Projekt został złożony wcześnie - dwa dni przed zakończeniem, z czego jestem zadowolony.)
Obiecana jest obsługa techniczna.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

4 wrzesnia 2019 154 PLN
Projektowanie ostrości handlowej

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Julia świetnie poradziła sobie z pracą. Bardzo utalentowany i twórczy projektant. Pracuje bardzo szybko, z łatwością wnosi wszystkie życzenia, zawsze w kontakcie. Współpraca z takim profesjonalistą to przyjemność!

Opinia zleceniodawcy

Elena Elena na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

3 wrzesnia 2019 403 PLN
Zarządca SMM (Facebook, Insta)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Dziękuję Dario za wykonane prace.
Zawsze w komunikacji, komunikacja jak najbardziej poprawne i w zasadzie.
Darya zna swoją pracę, potrafi robić jakość, słucha opinii klienta i uwzględnia życzenia, ale jednocześnie wprowadza korekty z pozycji profesjonalnego.
Polecam do współpracy.

Opinia zleceniodawcy

Olga Korotun na temat wykonawcy
Profil został usunięty

1 wrzesnia 2019 248 PLN
Tworzenie 3D wnętrza show-room 6m2

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo się cieszę, że pracowałam z projektantką Julia. Profesjonalne i jasne wykonanie zadania, kreatywne podejście i intuicyjne zrozumienie końcowego wyniku, który układa obie strony. 10 z dziesięciu! Dziękuję bardzo, Julia!

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Lifits na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Daniel zajmował się tym zadaniem bardzo odpowiedzialnie i profesjonalnie! Wszystkie kierunki odbywały się szybko i jakościowo. Zrozumiały freelancer, który docenia czas klienta! Poziom wiedzy jest bardzo przyzwoity! Zadowolony z wykonanej pracy. Polecam !
Pracujemy dalej!

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Mironov na temat wykonawcy
Danilo Liptuha

22 sierpnia 2019 144 PLN
Верстка сумки вордпресс с админкой и моб версией

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Проект выполнен. ПО качеству работы претензий к исполнителю нет. Если для вас важны сроки и они строго оговорены, как у моих клиентов, то советую быть аккуратным с исполнителем.

ПРоект изначально должен был быть сдан в понедельник. В понедельник было получено такое сообщение

"извиняюсь что так вышло, но есть ли возможность отдать данный проект завтра, так как я хочу провести несколько тестов и проверить везде ли все работает. Так лучше будет и по стороне клиента. Думаю один вечер уже ему ничего и так не решит"

Я согласился до обеда вторника. В 11-00 вторника было получено такое сообщение

"Извиняюсь, но внедрить контент я вообще не успеваю, так как у меня в жизни появился форс мажор. Думаю там все понятно в админке и кто то догадается что делать и где вписиывать"

В общении от исполнителя проскакивает постоянно. Не ужели сложно сделать, то, не ужели сложно сделать это. При том, что задача была сделать все под ключ.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Illya Mishkin

11 sierpnia 2019 50 PLN
Model prostych szczegółów maszyny

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Świetny mistrz!!Aż !Od pracy z Bogdanem mam tylko pozytywne emocje.Wynik przekroczył oczekiwania, tak, jak mistrz nie tylko modelował szczegóły zgodnie z moimi wymaganiami, ale i zaproponował i wykonał kilka konstrukcyjnych zmian, które znacznie ułatwią produkcję szczegółów w metalu.Mną otrzymano również profesjonalne rysunki, wykonane technicznie, i nie powodują żadnego dodatkowego pytania w fryzjerze.Polecam Bogdan, jako profesjonala swego dzieła, który wykonuje swoją pracę na czas, i może dać doradztwo techniczne w zakresie poprawy i ułatwienia konstrukcji.• • • • • • • • • •
Świetny mistrz !Aż !Od pracy z Bogdanem są tylko pozytywne emocje.Wynik przekroczył wszystkie oczekiwania, tak jak mistrz nie tylko wypełnił szczegóły według moich wymagań, ale także zaproponował i dokonał kilku konstrukcyjnych zmian, które znacznie ułatwiły produkcję szczegółów w metalu.Otrzymałem również profesjonalne schematy, wykonane technicznie, i nie zadają żadnych dodatkowych pytań do fryzjera.Polecam Bogdan jako profesjonalistę swojej pracy, która wykonuje swoją pracę na czas i może udzielić doradztwa technicznego w zakresie doskonalenia i ułatwienia konstrukcji.

Opinia zleceniodawcy

Vyacheslav Kravchuk na temat wykonawcy
Profil został usunięty

30 lipca 2019 61 PLN
Сверстать 1 страницу Анкета

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Из моего опыта работы с верстальщиками, Данила имеет лучшее соотношение цена/качество. Радует то, что вежлив и сдержан, понимаю, что из-за замечаний можно огорчатся. Сделает не уронив слова. Единственно, это сроки. Но опять же, он каждый день был на связи, то что обещал делал, это большая редкость в наше время, человек держит слово.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Danilo Liptuha

29 lipca 2019 109 PLN
Rozdrabnianie linku na jedną stronę

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Danny świetnie wykonał swoją pracę. Wszystkie punkty zostały wykonane w doskonałości.
Doskonały kontakt i przyjemny poziom komunikacji.
Potwierdzam wysoki poziom profesjonalizmu i jakość wykonania

Opinia zleceniodawcy

Vladimir Proyektny na temat wykonawcy
Danilo Liptuha

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Anastasia zdołała wypełnić zadania.
Praca została przyjęta w pełnym zakresie.
Rozpoczęła się komunikacja, z nami budowaliśmy konstruktywną interakcję.
Wyraziła inicjatywę, która była ważna w tym projekcie.
Prawdopodobnie będziemy kontynuować współpracę.
Polecam Anastasię i Tobie!

Opinia zleceniodawcy

Aleksey Kabanyuk na temat wykonawcy
Anastasiia Oleksyuk


Statystyka serwisu