Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2463

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Julia jest doskonałym profesjonalistą: łączy się z wyznaczonym zadaniem, nie boi się pracować z ograniczonym wyborem materiałów, mebli i dekoracji, zachowując jednocześnie integralność.
Początkowo zadanie projektu było trudne, zrobić piękne, praktyczne, antywandalowe, z minimalnym budżetem i niemożliwością zmiany niektórych istotnych elementów, które skomplikują estetyczną część projektu. Wszystko zostało wykonane w terminie, absolutnie polecam tego specjalisty.

Opinia zleceniodawcy

Maria Rybina na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

26 czerwca 2020 20 PLN
Сократить время загрузки сайта на моб. устройствах

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Медленно загружалась мобильная версия сайта на Wordpress — до 4,5 сек. Обратился за помощью к Андрею. Он решил проблему за несколько часов. Теперь сайт загружается на мобильных устройствах за 2-2.2 сек. Я более чем доволен результатом. Однозначно рекомендую исполнителя — хороший специалист и приятный в общении человек. Андрей, спасибо Вам.

Opinia zleceniodawcy

Alvian Gontsa na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Aleksander i jego koledzy z powodzeniem zrealizowali wyznaczone cele i realizowali projekt w terminie. Zawsze byli w kontakcie, proponowali rozwiązania, wykazali inicjatywę i odpowiedzieli na wszystkie pytania, praca z zespołem była łatwa i skuteczna! Będziemy kontynuować współpracę!

Opinia zleceniodawcy

Dmitrijs Sivackis na temat wykonawcy
Aleksandr Volynets

23 czerwca 2020 35 PLN
Projekt nr 1

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo zadowolony z wyniku.
W ramach wykonywania zadania zapewniłem minimalnie niezbędne TZ i dałem Anastasie wolność w działaniach w ramach jej kompetencji.
Anastasia wykonała kilka opcji - powiedzę szczerze, że podobało mi się wszystko. Następnie wybrali najlepszą koncepcję według naszego wspólnego zdania i doprowadzili projekt do rozwiązania sprzedaży.

Wykaz pełnego wyniku pracy projektanta nie jest możliwy ze względu na fakt, że projekt jeszcze nie przeszedł do etapu komercyjnego uruchomienia.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

22 czerwca 2020 891 PLN
Наполнение сайта, SEO- адаптация, написания статей для Сайта.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Очень нравиться работа с Юрием.
Уже не первый раз работаю с данным специалистом.
Юрий всегда на связи,оперативно реагирует на комментарии.
Очень нравиться что когда я как заказчик прошу что то сделать по проекту, (а я воспринимаю только визуально)он внимательно выслушивает,анализирует и исходя уже из своего опыта и технических возможностей делает так что и это не нарушает всю концепцию,вписывается в стилистику, и становиться изюминкой.
У нас были ранее завершенные проекты, и иногда в процессе работы-эксплуатации необходимо внести маленькие правки, он откликается и делает это качественно и оперативно.
Очень грамотный и профессиональный подход к работе.
Рекомендую не просто как качественного специалиста,но и как хорошего доброго человека который может Вам помочь в достижении ваших целей.
Спасибо Юрий!!!!

Opinia zleceniodawcy

Artem Buynov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

21 czerwca 2020 40 PLN
Program otwierania portów

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Mając pewne doświadczenie w pracy z freelancerami mogę odważnie stwierdzić, że współpraca z Danielem miała najbardziej pozytywny charakter. W każdym razie: w odniesieniu do zobowiązań podjętych, do terminów realizacji, do stosunku do Klienta, w ogóle do współpracy. Z pewnością mogę z pewnością zalecać do współpracy, jeśli potrzebujesz wyników. Bardzo zadowolony . Dziękuję .

Opinia zleceniodawcy

Oleg Smirnov na temat wykonawcy
Danil Intl

16 czerwca 2020 30 PLN
Transkrypcja tekstu

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Jestem całkowicie zadowolony z współpracy.
Praca została wykonana niezwykle szybko, spełnione wszystkie wymagania, szybka odpowiedź, zawsze w kontakcie.
W przyszłości będziemy musieli zajmować się podobnymi zadaniami.

Opinia zleceniodawcy

Mar'yana Horinyn na temat wykonawcy
Valeriia Huzhva

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Cała praca została wykonana i współpracą zadowolony. Nie ma jednak nic złego w tym, że nie udało się osiągnąć oczekiwanego rezultatu. Ale myślę, że problem jest bardziej w samej stronie, a nie w profesjonalizmie Andrej.

Opinia zleceniodawcy

Sergey Dominov na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

10 czerwca 2020 20 PLN
Naprawić 1 sprawdzenie w React

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Polecam wykonawcy. Pomimo niewielkiej liczby recenzji, zrobiłem wszystko bardzo szybko i, co najważniejsze, dokładnie, zgodnie z opisanymi przez mnie TZ. Ponadto, zrobiłem nawet kilka prawic, po mojej kontroli, o których nie było ani mówienia w tz.

Opinia zleceniodawcy

Marchik Marchugan na temat wykonawcy
Aleksandr Volynets

4 czerwca 2020 188 PLN
Położenie serwera na Hetzner (VPS/VDS)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Serwer powstał szybko. Sklep internetowy (20000 towarów) przeniesiony bez najmniejszych odcieni.
W czasie pracy, w czasie pracy zawsze było.
Na stronie wszystko działa jasno!
Praca została wykonana szybciej niż oczekiwano.
Szydło w 100% w swojej pracy
Będziemy rozmawiać w przyszłości.
Polecam tego specjalistę!

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Sklyarov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

1 czerwca 2020 99 PLN
Оптимизация wp

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Всем настоятельно рекомендую этого фрилансера. Считаю что лучшего фрилансера с таким высоким уровнем вовлечённости в проект Вы не найдёте. Выполнил работу в максимально короткие сроки и самое главное - На высшем уровне!!!

Opinia zleceniodawcy

Alexandr Navilov na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

25 maja 2020 317 PLN
Переклад на польську

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Дякую за якісно та швидко виконаний переклад. Замовляв переклад на польську у Світлани. Виконала згідно всіх вимог, файли оформила обережно. Раджу для співпрація як відповідальну особу. Дякую за роботу. Розраховую на співпрацю у майбутньому.

Opinia zleceniodawcy

Dmitro Bivizibl na temat wykonawcy
Svitlana Boiko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Aleksander bardzo pomógł w wykonywaniu zadania, zrobił wszystko jakościowo, a nawet przed ustalonym terminem! Komunikacja z nim jest prosta i przyjemna, co bez wątpienia jest wielkim plusem. Mogę go charakteryzować jako wykonawcę i uczciwego freelancerza.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Aleksandr Volynets

6 maja 2020 396 PLN
Разработка Дизайна сайта

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Очень доволен.
Спасибо большое Юрию за профессиональные советы и внедрение маленьких но интересные технические решения который очень хорошо представляют не только сам сайт но и всю компанию.
Уже не первый раз работаю с Юрием и всегда остаюсь доволен.
Однозначно рекомендую.
Спасибо большое.

Opinia zleceniodawcy

Artem Buynov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

5 maja 2020 50 PLN
Tworzenie profilu odniesienia

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo miło pracować z Władimirem : odpowiedzialny i systemowy specjalista z dobrą komunikacją.
Wzmacnia się w tematyce i sprawia, że praca wygląda jak najbardziej naturalnie (z pozycji autorstwa i wiedzy branży).
Mogę odważnie polecić.
Jesteśmy zadowoleni z współpracy, będziemy dalej pracować.

Opinia zleceniodawcy

Tatyana M. na temat wykonawcy
Volodymyr Dotsenko


Statystyka serwisu