Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2463

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Zwrócił się sprawdzić pracę za poprzednim administratorem - istniały problemy z błędem 502, ale administrator powiedział, że nie jest to problem serwera.
A Egor znalazł problemy, uregulował, przyspieszył stronę.
Proponował kolejne kroki w celu poprawy prędkości i stabilności.
Będziemy dalej pracować!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

5 października 2020 99 PLN
Porady dotyczące wyboru serwera

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Współpraca jest w 100% zadowolona. Eggor pomógł wybrać serwer, ustawił go. Teraz witryny dosłownie latają, nawet pod obciążeniem. Wcześniej na mojej największej stronie internetowej wskaźnik TTFB znajdował się w odległości 500-70 mS, podczas gdy strona często spadła. Obecnie TTFB znajduje się w zakresie 150-200 mS i wytrzymuje 150 zapytań jednocześnie (nie próbował już, komputer jest słaby, program do testowania zależy). Ogólnie rzecz biorąc, mogę odważnie polecić Igora jako specjalistę w zakresie konfiguracji serwerów.

Opinia zleceniodawcy

Andrey Kazak na temat wykonawcy
Profil został usunięty

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Świetny projektant ! Zamówiono projekt 2 prezentacji, praca została wykonana bardzo dobrze i z smakem, co najważniejsze w terminie! Natalia zawsze była z nami w kontakcie, nigdy nie zniknęła, sprawy wnosiła do końca. Polecamy ! !Aż !

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Nataliia Novosadova

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Projekt okazał się bardzo skomplikowany. Jest to znacznie trudniejsze niż opisano w TZ. Andrzej okazał się bardzo odpowiedzialnym i bardzo inicjatywnym człowiekiem. Wszystkie przedstawione zadania i wszystkie nieopisywane wcześniej zadania zostały w pełni zrealizowane!

Bardzo polecam tego specjalisty! W dzisiejszych czasach takie osoby są tylko jednostkami.

Opinia zleceniodawcy

Mihail Verny na temat wykonawcy
Andrey Bondarenko

17 wrzesnia 2020 20 PLN
Перевод с польского на русский язык

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Работа была выполнена в оговоренный срок. Были учтены все пожелания по ходу выполнения. Исполнитель всегда был на связи. Качество выполненной работы отличное. Исключительно положительный опыт сотрудничества!

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Yankovsky na temat wykonawcy
Nataliia Novosadova

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Najlepsze wrażenia w pracy!
Profesjonalne podejście do zadania, zanurzenie się w projekcie.
Anastasia zawsze oferowała kilka opcji projektowania i dodała nowe opcje, jeśli poprosiłem. Zawsze było z czego wybrać. Żądania i życzenia zawsze były realizowane bez żadnych problemów.
Projekt został zrealizowany w możliwie najkrótszym terminie, Anastasia zawsze była w kontakcie.

Miło było pracować razem! Polecam Anastasia dla przyszłych potencjalnych klientów.
Do tej pory nie mogę podać przykładu pracy, po wydaniu go na rynek.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

4 wrzesnia 2020 297 PLN
Поправки api скрипта

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Ruslan быстро разобрался в проблеме проекта! Дал свои рекомендации, как лучше реализовать те или иные решения в задаче. Всегда был на связи. Выполнил проект грамотно и в срок. Спасибо, будем еще сотрудничать!

Opinia zleceniodawcy

Oleg Oleg na temat wykonawcy
Ruslan S.

21 sierpnia 2020 792 PLN
Разработка Сайта компании

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Сайт разработан превосходно.
Много анимации.
Все интуитивно понятно и наглядно.
Много визуальной информации.
Очень все понравилось, как и всегда работа превосходная.
Работаю уже не первый раз, и как всегда доволен.
С Юрием обговорили основную концепцию и стилистику в общих чертах, потом он все делал сам, без моего привлечения.
Однозначно рекомендую как опытного и с хорошим чувством стиля профессионала.
Спасибо большое.

Opinia zleceniodawcy

Artem Buynov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

21 sierpnia 2020 792 PLN
Наполнение сайта, SEO- адаптация, написания статей для Сайта.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Проект выполнен безукоризненно.
Спасибо большое Юрию.
В виду сложившийся ситуации Юрий сам полностью проанализировал и подобрал не только цвета но полностью всю информацию.
Все нравиться, очень качественно, и достойная работа.
Спасибо большое.
Однозначно рекомендую.

Opinia zleceniodawcy

Artem Buynov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

15 sierpnia 2020 1337 PLN
Разработка приложения Андрой

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Проект до конца еще не завершили , еще продолжаем работать
Александр показал себя как профессионал ! всегда на связи , говорит свои рекомендации что очень хорошо
За не долгое время стал частью нашей команды ! рекомендую к сотрудничеству !!

Opinia zleceniodawcy

Vladislav D. na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

4 sierpnia 2020 50 PLN
Tworzenie intro i outro do wideo

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo dziękuję Annie za pracę! Szybko, pięknie, jakościowo i wyraźnie według TZ. Praktycznie z brakiem prawic! Bardzo polecam współpracę. Teraz na naszym filmie będą kolorowane cudowne intro i outro od Anny 🙂

Opinia zleceniodawcy

Svetlana Pochtar na temat wykonawcy
Anna Y.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Z VPS pracujemy po raz drugi. Prace są wykonywane wyraźnie, jakościowo i szybko. Problemy techniczne w trakcie pracy zostały rozwiązane. Będziemy dalej współpracować.
Jakość, prof-m, cena, zwrot, terminy - 5*

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Sklyarov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

1 sierpnia 2020 58 PLN
DD-WRT i przepływ portów

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Doskonałe, bardzo fajne ! Długo szukał wykonawcy pod zadaniem ustawienia routeru dd-wrt z iptables i portami w Wireguard VPN. Wielu z nich odmówiło, a niektórzy nie mogli tego dokonać. Ale właśnie Daniel był w stanie rozwiązać problem w całości zgodnie z zadaniem technicznym, a nawet więcej. Wykonawca był w stanie rozwiązać te problemy, które sam dd-wrt stworzył oprócz standardowych ustawień, i w końcu wszystko działa jak zegarek!
Dziękuję . Polecam .

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Danil Intl

31 lipca 2020 198 PLN
Portfolio projektantów wnętrz

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Praca jest wykonywana w dobie i jakości.
Początkowo podobało mi się styl projektowania, więc zaufałem projektowi Natalia.
Łatwo się kontaktuje, uwzględnia wszystkie uwagi i wprowadza korekty bez problemów.
Dziękuję za pracę!

Opinia zleceniodawcy

Olga Isko na temat wykonawcy
Nataliia Novosadova

18 lipca 2020 202 PLN
Logo dla firmy Brendguru

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Roman jest doskonałym specjalistą w projektowaniu. Profesjonalizm, jakość, zrozumienie i komunikacja na wysokości!
W bardzo krótkim czasie udało mu się opracować piękny logo, które natychmiast mi się podobało.
Nie będę się do niego skontaktował jeszcze raz. Doradzę !

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty


Statystyka serwisu