Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2294

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

200 proc. wypełniło zadania. Zrobiłem więcej niż było zaproszone! Bardzo godny wykonawca i co nie ma znaczenia, uprzejmy i punktualny w komunikacji człowiek. Jestem bardzo zadowolony z współpracy i z pewnością polecam Cię Jurię.

Opinia zleceniodawcy

Vitaly Volny na temat wykonawcy
Profil został usunięty

9 stycznia 2020 309 PLN
Создание 3D интерьера шоу-рума 10м2.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Это второй проект, который реализовала для нас Юлия. Проведенную работу можно охарактеризовать, как безупречную. Заказчики меня поймут, что сочетание профессионализма, тактичности и скорости исполнения - большая редкость и в полной мере относиться к Юлии. Рекомендую!

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Lifits na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Egor wykonał pracę jak najszybciej, przywrócił wydajność serwera w 5 minut, co było ważne, ponieważ serwer obsługuje aplikację mobilną. W przeciwieństwie do innych administratorów - 24 godziny na komunikację. Wszelkie pytania i pytania, które zadajesz, zostaną odpowiedzone w możliwie zrozumiałym języku. 🙂

Opinia zleceniodawcy

Andrey Bilyk na temat wykonawcy
Profil został usunięty

17 grudnia 2019 1498 PLN
Доработка UX/UI дизайна

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Профессионал, с которым легко работать, отличные навыки, всегда на связи, улавливает и реализует идеи сразу без необходимости объяснять заново, что при работе, думаю, для многих очень важно
Рекомендую

Opinia zleceniodawcy

Milana Maksimova na temat wykonawcy
Profil został usunięty

15 grudnia 2019 52 PLN
Tytuł filmowy do serialu na YouTube

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Praca została wykonana bardzo dobrze, a co najważniejsze, wszystkie źródła zostały dostarczone w taki sposób, że projekt został uruchomiony bez żadnych nakazów. Przed pracą (przed tym, jak wziąć projekt) specjalista zaproponował różne opcje rozwiązywania zadań (w przeciwieństwie do innych specjalistów, którzy po prostu opuścili wnioski), co mówi o przedsiębiorczości człowieka i twórczego myślenia, z takimi ludźmi chcesz pracować natychmiast, ponieważ szybko ustanawia się kontakt. Jestem zadowolony z wyników, na pewno będę się z nimi skontaktował! Dziękuję za pomoc!)

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Anna Y.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Марина майже бездоганно виконала завдання. При написанні контенту вона врахувала всі деталі ТЗ, використовувала подані ключові слова та дотримувалась загальної тематики. Контент зв'язний, цікавий та головне без помилок. Дуже приємно співпрацювати з Мариною!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Marina Skorobagatko

26 listopada 2019 1031 PLN
Android aplikacja

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Doskonale poradziła sobie z pracą. Pokazał wiedzę i profesjonalizm.
Szybko rozwinął się w istniejącym kodzie, pomógł rozwiązać problem i stworzyć doskonałą aplikację mobilną.
Będziemy dalej współpracować.

Opinia zleceniodawcy

Daniil Petrov na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

20 listopada 2019 52 PLN
Instrukcja montażu mebli (Dom kukurydzy)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Nie często zdarza się, że zwracasz się do kogoś na freelancerze, aby wykonać zadanie i w końcu zrozumiesz, że zadanie się zmieniło i wynik końcowy czasami przekracza twoje oczekiwania.
Bardzo lubię kreatywność, inicjatywę i profesjonalizm.
Gdyby można było umieścić 20/10 Jakość produktu końcowego - byłoby to dokładniejszy opis.
Szczerze polecam !

Opinia zleceniodawcy

Andrii Vedom na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

16 października 2019 155 PLN
Projektowanie kawy + strefa wypoczynkowa

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Patrząc na wnętrze, które Julia robiła, natychmiast dowiedziałem się, że ma smak i wspaniałe pomysły! Wybrałam ją i nie popełniłam błędu, jestem w 100% zadowolona ze współpracy!
Jest bardzo inicjatywna, praca wykonana jest w dobrej jakości, z uwzględnieniem wszystkich moich życzeń, a nawet przed terminem.
Jeśli szukasz projektanta, nie wątp się. Odważnie polecam !

Opinia zleceniodawcy

Kseniia Ionova na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Otrzymał dokładnie to, na co oczekiwał, a nawet trochę więcej. Wiele rzeczy dowiedziałem się w trakcie pracy dzięki Aleksandrze.
Profesjonalne umiejętności Aleksandra mnie w pełni ukształtowały. Często rozmawialiśmy za pośrednictwem WatsApp. Aleksander zawsze był online, więc nie było żadnych problemów z kontaktem.
Projekt jest w zasadzie mały, a koszt jego realizacji jest dość rozsądny.
Projekt został złożony wcześnie - dwa dni przed zakończeniem, z czego jestem zadowolony.)
Obiecana jest obsługa techniczna.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

4 wrzesnia 2019 160 PLN
Projektowanie ostrości handlowej

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Julia świetnie poradziła sobie z pracą. Bardzo utalentowany i twórczy projektant. Pracuje bardzo szybko, z łatwością wnosi wszystkie życzenia, zawsze w kontakcie. Współpraca z takim profesjonalistą to przyjemność!

Opinia zleceniodawcy

Elena Elena na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

3 wrzesnia 2019 420 PLN
Zarządca SMM (Facebook, Insta)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Dziękuję Dario za wykonane prace.
Zawsze w komunikacji, komunikacja jak najbardziej poprawne i w zasadzie.
Darya zna swoją pracę, potrafi robić jakość, słucha opinii klienta i uwzględnia życzenia, ale jednocześnie wprowadza korekty z pozycji profesjonalnego.
Polecam do współpracy.

Opinia zleceniodawcy

Olga Korotun na temat wykonawcy
Profil został usunięty

1 wrzesnia 2019 258 PLN
Tworzenie 3D wnętrza show-room 6m2

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo się cieszę, że pracowałam z projektantką Julia. Profesjonalne i jasne wykonanie zadania, kreatywne podejście i intuicyjne zrozumienie końcowego wyniku, który układa obie strony. 10 z dziesięciu! Dziękuję bardzo, Julia!

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Lifits na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

22 sierpnia 2019 150 PLN
Верстка сумки вордпресс с админкой и моб версией

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Проект выполнен. ПО качеству работы претензий к исполнителю нет. Если для вас важны сроки и они строго оговорены, как у моих клиентов, то советую быть аккуратным с исполнителем.

ПРоект изначально должен был быть сдан в понедельник. В понедельник было получено такое сообщение

"извиняюсь что так вышло, но есть ли возможность отдать данный проект завтра, так как я хочу провести несколько тестов и проверить везде ли все работает. Так лучше будет и по стороне клиента. Думаю один вечер уже ему ничего и так не решит"

Я согласился до обеда вторника. В 11-00 вторника было получено такое сообщение

"Извиняюсь, но внедрить контент я вообще не успеваю, так как у меня в жизни появился форс мажор. Думаю там все понятно в админке и кто то догадается что делать и где вписиывать"

В общении от исполнителя проскакивает постоянно. Не ужели сложно сделать, то, не ужели сложно сделать это. При том, что задача была сделать все под ключ.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Illya Mishkin

11 sierpnia 2019 52 PLN
Model prostych szczegółów maszyny

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Świetny mistrz!!Aż !Od pracy z Bogdanem mam tylko pozytywne emocje.Wynik przekroczył oczekiwania, tak, jak mistrz nie tylko modelował szczegóły zgodnie z moimi wymaganiami, ale i zaproponował i wykonał kilka konstrukcyjnych zmian, które znacznie ułatwią produkcję szczegółów w metalu.Mną otrzymano również profesjonalne rysunki, wykonane technicznie, i nie powodują żadnego dodatkowego pytania w fryzjerze.Polecam Bogdan, jako profesjonala swego dzieła, który wykonuje swoją pracę na czas, i może dać doradztwo techniczne w zakresie poprawy i ułatwienia konstrukcji.• • • • • • • • • •
Świetny mistrz !Aż !Od pracy z Bogdanem są tylko pozytywne emocje.Wynik przekroczył wszystkie oczekiwania, tak jak mistrz nie tylko wypełnił szczegóły według moich wymagań, ale także zaproponował i dokonał kilku konstrukcyjnych zmian, które znacznie ułatwiły produkcję szczegółów w metalu.Otrzymałem również profesjonalne schematy, wykonane technicznie, i nie zadają żadnych dodatkowych pytań do fryzjera.Polecam Bogdan jako profesjonalistę swojej pracy, która wykonuje swoją pracę na czas i może udzielić doradztwa technicznego w zakresie doskonalenia i ułatwienia konstrukcji.

Opinia zleceniodawcy

Vyacheslav Kravchuk na temat wykonawcy
Profil został usunięty


Statystyka serwisu