Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2234

29 listopada 2020 150 PLN
Dyrektor WK w Pedagogii

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Z 2-3 razy doszło do czegoś dobrego, co utrudniło współpracę jako całość i zwiększyło czas na stałe wyczytanie pracy. Wyślij od razu czystą opcję zawsze z wypełnioną listą litrów.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Anna A.

8 listopada 2020 31 PLN
Оптимизация скорости загрузки сайта

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Мне понравилось работать с Андреем, так как он продемонстрировал реальный результат, до этого были попытки работать с другими ребятами которые не увенчались успехом. Андрей хороший исполнитель с релевантным опытом, всегда на связи. Рекомендую !

Opinia zleceniodawcy

Svyatoslav Fedorchuk na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

27 października 2020 88 PLN
Стикеры на ЭКО тематику для многочасовых бутылок для воды

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

На правах заказчика с большим опытом и высокими требованиями к исполнителю, могу сказать, что Мария отлично рисует, чутко прислушивается к рекомендациям, терпеливо идет на встречу изменчивым хотелкам.
С Марией приятно коммуницировать. На связи всегда.
Для успешного результата рекомендую выходить с четким пониманием конечного продукта.

Opinia zleceniodawcy

Sergey Kovalev na temat wykonawcy
Profil został usunięty

11 października 2020 868 PLN
Приложение для водителей

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Ну что сказать, профессионал своего дела.
Выполнил все и даже больше, все в сроки и качественно.
Проявляет инициативу и помогает разобраться в деталях.
Спасибо Александру за всю работу !!! Продолжаем дальше ))

Opinia zleceniodawcy

Vitali Tsymbalyuk na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

8 października 2020 103 PLN
Zdjęcia i wideo magazyn

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Chociaż trudno było mi opisać swój projekt, my z Aleksanderem udało nam się jednak dowiedzieć, co miałem na myśli!) Ale Aleksander jest jedynym, który wypełnił moją bradę.
Praca została wykonana w dobrej jakości, cały czas zbierały się przykłady i zakończyły się za 2 (!!!) Dzień przed Dudlinem!
Wszyscy polecam! Prawdziwy profesjonalista !Aż !

Opinia zleceniodawcy

Daniil Biryukov na temat wykonawcy
Aliaksandr Khalapuk

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Zwrócił się sprawdzić pracę za poprzednim administratorem - istniały problemy z błędem 502, ale administrator powiedział, że nie jest to problem serwera.
A Egor znalazł problemy, uregulował, przyspieszył stronę.
Proponował kolejne kroki w celu poprawy prędkości i stabilności.
Będziemy dalej pracować!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

5 października 2020 103 PLN
Porady dotyczące wyboru serwera

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Współpraca jest w 100% zadowolona. Eggor pomógł wybrać serwer, ustawił go. Teraz witryny dosłownie latają, nawet pod obciążeniem. Wcześniej na mojej największej stronie internetowej wskaźnik TTFB znajdował się w odległości 500-70 mS, podczas gdy strona często spadła. Obecnie TTFB znajduje się w zakresie 150-200 mS i wytrzymuje 150 zapytań jednocześnie (nie próbował już, komputer jest słaby, program do testowania zależy). Ogólnie rzecz biorąc, mogę odważnie polecić Igora jako specjalistę w zakresie konfiguracji serwerów.

Opinia zleceniodawcy

Andrey Kazak na temat wykonawcy
Profil został usunięty

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Najlepsze wrażenia w pracy!
Profesjonalne podejście do zadania, zanurzenie się w projekcie.
Anastasia zawsze oferowała kilka opcji projektowania i dodała nowe opcje, jeśli poprosiłem. Zawsze było z czego wybrać. Żądania i życzenia zawsze były realizowane bez żadnych problemów.
Projekt został zrealizowany w możliwie najkrótszym terminie, Anastasia zawsze była w kontakcie.

Miło było pracować razem! Polecam Anastasia dla przyszłych potencjalnych klientów.
Do tej pory nie mogę podać przykładu pracy, po wydaniu go na rynek.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

4 wrzesnia 2020 310 PLN
Поправки api скрипта

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Ruslan быстро разобрался в проблеме проекта! Дал свои рекомендации, как лучше реализовать те или иные решения в задаче. Всегда был на связи. Выполнил проект грамотно и в срок. Спасибо, будем еще сотрудничать!

Opinia zleceniodawcy

Oleg Oleg na temat wykonawcy
Ruslan S.

21 sierpnia 2020 827 PLN
Разработка Сайта компании

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Сайт разработан превосходно.
Много анимации.
Все интуитивно понятно и наглядно.
Много визуальной информации.
Очень все понравилось, как и всегда работа превосходная.
Работаю уже не первый раз, и как всегда доволен.
С Юрием обговорили основную концепцию и стилистику в общих чертах, потом он все делал сам, без моего привлечения.
Однозначно рекомендую как опытного и с хорошим чувством стиля профессионала.
Спасибо большое.

Opinia zleceniodawcy

Artem Buynov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

21 sierpnia 2020 827 PLN
Наполнение сайта, SEO- адаптация, написания статей для Сайта.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Проект выполнен безукоризненно.
Спасибо большое Юрию.
В виду сложившийся ситуации Юрий сам полностью проанализировал и подобрал не только цвета но полностью всю информацию.
Все нравиться, очень качественно, и достойная работа.
Спасибо большое.
Однозначно рекомендую.

Opinia zleceniodawcy

Artem Buynov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

15 sierpnia 2020 1396 PLN
Разработка приложения Андрой

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Проект до конца еще не завершили , еще продолжаем работать
Александр показал себя как профессионал ! всегда на связи , говорит свои рекомендации что очень хорошо
За не долгое время стал частью нашей команды ! рекомендую к сотрудничеству !!

Opinia zleceniodawcy

Vladislav D. na temat wykonawcy
Aleksandr Boyko

4 sierpnia 2020 52 PLN
Tworzenie intro i outro do wideo

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo dziękuję Annie za pracę! Szybko, pięknie, jakościowo i wyraźnie według TZ. Praktycznie z brakiem prawic! Bardzo polecam współpracę. Teraz na naszym filmie będą kolorowane cudowne intro i outro od Anny 🙂

Opinia zleceniodawcy

Svetlana Pochtar na temat wykonawcy
Anna Y.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Z VPS pracujemy po raz drugi. Prace są wykonywane wyraźnie, jakościowo i szybko. Problemy techniczne w trakcie pracy zostały rozwiązane. Będziemy dalej współpracować.
Jakość, prof-m, cena, zwrot, terminy - 5*

Opinia zleceniodawcy

Aleksandr Sklyarov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

1 sierpnia 2020 60 PLN
DD-WRT i przepływ portów

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Doskonałe, bardzo fajne ! Długo szukał wykonawcy pod zadaniem ustawienia routeru dd-wrt z iptables i portami w Wireguard VPN. Wielu z nich odmówiło, a niektórzy nie mogli tego dokonać. Ale właśnie Daniel był w stanie rozwiązać problem w całości zgodnie z zadaniem technicznym, a nawet więcej. Wykonawca był w stanie rozwiązać te problemy, które sam dd-wrt stworzył oprócz standardowych ustawień, i w końcu wszystko działa jak zegarek!
Dziękuję . Polecam .

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Danil Intl


Statystyka serwisu