Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2234

7 lipca 2021 155 PLN
Разработка системы проверки информации

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Работаем уже не первый раз. Исполнитель как всегда все сделал на высочайшем уровне. Максимально быстро с минимальным колличеством правок. Полностью погруженный в проект и понимание его реализации. Рекомендую!

Opinia zleceniodawcy

Valentin M. na temat wykonawcy
Profil został usunięty

4 lipca 2021 2376 PLN
Czwarta faza projektu Zeffo

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Współpracujemy z Artem już nie pierwszy miesiąc. Mogę powiedzieć z pewnością, że jest to profesjonalistka swojej pracy.
Zawsze w kontakcie. Świetnie rozumie, czego potrzebuję. Szybko wprowadzają się korekty i korekty.
Współpracuję i polecam wszystkim.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został zablokowany

30 czerwca 2021 661 PLN
Miejscowość Tilda

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Zakończył się w terminie na Tilda. Został wysłany wstępny projekt. Wykonawca zawsze był w kontakcie, poprawiał komentarze. Design nowoczesny, biznesowy. Wszyscy bardzo lubią naszą firmę.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Roman Burachevskij

29 czerwca 2021 210 PLN
Zastosowanie powłoki (imitacja)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Praca została wykonana szybko i jakościowo. Wszystkie kierunki zostały wykonane natychmiast. Z końcowym wynikiem jestem bardzo zadowolony. Polecam specjalistę, działa szybko i jakościowo. Kontakty utrzymaliśmy na dalsze projekty.

Opinia zleceniodawcy

Alikhan Customer na temat wykonawcy
Profil został usunięty

21 czerwca 2021 421 PLN
Дизайн карточек для игры Kadana Battle of the Gods

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Считаю его лучший фрилансером:
1. Мгновенно понимает задумку проекта
2. Профи в своём деле
3. Делает быстро и качественно
4. Отвечает быстро на ваши сообщения
5. Ответственно подходит к проекту
Очень доволен нашей работой

Opinia zleceniodawcy

Tolegen Bektemirov na temat wykonawcy
Profil został usunięty

15 czerwca 2021 83 PLN
Banner dla sklepu internetowego

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Najpiękniejsza praca ! Tatiana natychmiast zrozumiała, czego potrzebujemy i wprowadziła w design naszą wizję. Bardzo kreatywna i pozytywna z doskonałym smakiem. Pomimo czegoś poszliśmy na spotkanie i prawie po pikselach wyszli do idealu. Bardzo zadowolony z pracy. Polecamy specjalistę jako bardzo silnego projektanta!Aż !

Opinia zleceniodawcy

Sergey Zhuravlev na temat wykonawcy
Tetiana Salizhenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Безумно благодарна Анне за помощь. Очень рада, что наткнулась на нее. Буду обращаться повторно, потому что она действительно ценный человек. Требований к работе было не особо много, из-за чего мы контактировали по минимуму, но Анна приняла все условия и сразу приступила к выполнению. Огромное спасибо ещё раз!

Opinia zleceniodawcy

Profil został zablokowany na temat wykonawcy
Anna A.

29 maja 2021 180 PLN
Иллюстрация для оформления интерьера заведения. 1-я картинка

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Мария настоящий профессионал.

Внимательно прочитала ТЗ, учла все пожелания, смогла найти стиль, который мне подошёл. Она вежливо общается и адекватно реагирует на правки.

Так же Мария отзывчива, согласилась поработать в выходные, чтобы помочь мне успеть со сроками.

Рекомендую к сотрудничеству!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

29 maja 2021 21 PLN
Консультация по сайту -2

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Это вторая часть одного проекта, и я как я написала ранее в своем комментарии " Огромное спасибо за глубокую и граммотную консультацию. Егор действительно, очень крутой специалист. Очень:) Многие не разобрались, Егор разобрался сразу!Спасибо!!!! Мне очень очень помогло."

Opinia zleceniodawcy

Yekaterina Yasinskaya na temat wykonawcy
Profil został usunięty

29 maja 2021 207 PLN
montaż filmów wideo

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Aleksander doskonale wypełnił zadania. Zawsze był w kontakcie, wprowadzał zmiany kilka razy. Pracować z jednym przyjemnością. Gdyby tak się stało, to na pewno wrócę.
Uwielbiam nie tylko kontakt, ale także smak i profesjonalizm wykonawcy.
Dziękuję

Opinia zleceniodawcy

Alexander Bona na temat wykonawcy
Aliaksandr Khalapuk

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Sukcesowa współpraca !
Wykonane elegancko, szybko i jakościowo!
bardzo przyjemna komunikacja w trakcie pracy,
Poradzę jako wykonawca, wykwalifikowany specjalista i dobry człowiek!

Szczęście i kreatywne zwycięstwa!

Opinia zleceniodawcy

Sergey Ivanovich na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

2 maja 2021 313 PLN
Обтравка, ретушь и ресайзы на форматы изображений

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

С Виктором сотрудничаю второй раз, в этот раз дал ему в работу большое количество фотографий где были предметы белого цвета на белом фоне. Довольно сложная работа которая требует много времени, так как в некоторых случаях фон сливался с объектом. Виктор, сделал все качественно и в срок. Рекомендую к сотрудничеству!!!

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Igor jest doskonałym specjalistą. Bardzo kompetentnie i profesjonalnie ustawia część serwera. Szczegółowe sprawozdania z wykonanej pracy. Zapewnia wskazówki, gdzie przejść dalej po ustawieniu serwera, jeśli trzeba pomóc dobrze w wyborze hostera. Prace wykonuje szybko w terminie, odpowiada na wszelkie pytania, zawsze w kontakcie, z jego strony pracuje na korzyść klienta. Serwer jest pierwszym zakładem na zdobycie punktów w PageSpeed Insights. Ale nie ścigaj się za kwiatami i balami w testerach. Polecam ustawienie serwera i BD, a potem już front. Dziękuję Ci za pracę, cieszę się współpracą!

Opinia zleceniodawcy

Ilya Balaban na temat wykonawcy
Profil został usunięty

27 kwietnia 2021 1013 PLN
Basketball drawing application phase 1

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Denis did a great job of creating exactly what I wanted. Easy to work with and very responsive. He met all of my expectations. I can tell that I am going to be doing business with Denis for a long time and will gladly recommend Denis to anyone.

Opinia zleceniodawcy

Kyro Skumatov na temat wykonawcy
Denis Kravchun

24 marca 2021 21 PLN
Отредактировать информацию на html сайте

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Благодарен Андрею за готовность быстро помочь, и самое главное – за внимательность к деталям! Этого качества не хватает многим специалистам.. Но у Андрей замечает все мелкие нюансы, поэтому к нему и обращаюсь!)

Opinia zleceniodawcy

Roman Shevchenko na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov


Statystyka serwisu