Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Ostatnie opinie o freelancerach 2294

24 marca 2021 20 PLN
Отредактировать информацию на html сайте

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Благодарен Андрею за готовность быстро помочь, и самое главное – за внимательность к деталям! Этого качества не хватает многим специалистам.. Но у Андрей замечает все мелкие нюансы, поэтому к нему и обращаюсь!)

Opinia zleceniodawcy

Roman Shevchenko na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

12 marca 2021 435 PLN
Дизайн сайта

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Денис - это профессионал, к которому можно обратиться по любому вопросу дизайна как графического, так и дизайна для сайтов, что большая редкость! Спасибо вам большое, за качество и скорость вашей работы!

Opinia zleceniodawcy

Asher Halilov na temat wykonawcy
Denis Kravchun

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Sergej uważny na szczegóły, łatwy w komunikacji. Poznaje swoją pracę. Dzięki naszej trosce o jakość staramy się robić wszystko z jak największą odpowiedzialnością. Nie ma dyskomfortu w pracy. Czekamy na publikację jego pracy w ciągu 3-4 dni na ub.ua (główna strona).

Opinia zleceniodawcy

Profil został zablokowany na temat wykonawcy
Profil został usunięty

6 marca 2021 1429 PLN
API dla aplikacji

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Człowiek jest profesjonalny. Zawsze był w kontakcie, podczas projektu zadawał wiele pytań - co dokładnie zrozumieć, czego potrzebuję. Poradziłem, jak zrobić lepiej, i zrobiłem lepiej, niż nawet poprosiłem. Było łatwo i wygodnie pracować z tą osobą, a także bardzo interesujące.
Obiecuje i robi, wszystko zakończone w terminie i to pomimo tego, że dostałem trochę więcej niż poprosiłem. Będę wciąż prosił o pomoc i polecam wszystkim!
Dziękuję za pomoc.

Opinia zleceniodawcy

Kirill Sobko na temat wykonawcy
Ruslan S.

5 marca 2021 165 PLN
Спонсируемая статья PL (1шт)

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Пожелание на будущее: проще реагировать на уточняющие вопросы или просьбы по работе, оплате и прочих нюансов, т.к. от этого будет зависеть качество, сроки выполнения заданий и дальнейшее сотрудничество. Ведь намного же проще сотрудничать, если всё оговорено заранее перед началом работы и не нужно делать лишних поправок после выполнения.

Opinia zleceniodawcy

Claire M. na temat wykonawcy
Denys Tarasov

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Współpraca z Władimirem jest zadowolona: zawsze w kontakcie, informuje o wszelkich zmianach w procesie pracy, odpowiedzialny. W przypadku zmian w trakcie pracy w odpowiednim czasie zawiadomił i problem został rozwiązany w odpowiednim czasie. Będziemy dalej współpracować!

Opinia zleceniodawcy

Claire M. na temat wykonawcy
Volodymyr Dotsenko

23 luty 2021 1259 PLN
Анимация для веб-приложения

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Денис показал себя высококлассным и ответственным специалистом. От сотрудничества остались крайне положительные впечатления, начиная от этапе обсуждения проекта, заканчивая релизом. В будущем планирую обращаться снова и всем рекомендую!

Opinia zleceniodawcy

Artem Viktorovich na temat wykonawcy
Denis Kravchun

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Przyspieszenie strony internetowej odbywa się bardzo dobrze. Egor przeprowadził optymalizację na poziomie serwera, podczas gdy zadaniem było zapewnienie pracy serwera bez prostot i błędów, co Egor zrobił.
Kilka dni po wykonaniu zadania - odkryli kilka odcieni, które bez jakichkolwiek pytań dosłownie w ciągu kilku minut naprawił Igor.
Jestem bardzo zadowolony i wyrażam wielką wdzięczność Jerozolimie. Mam nadzieję na długoterminową współpracę. Maksymalnie adekwatny i komunikacyjny wykonawca, zna swoją pracę i wykonuje zadania na najwyższym poziomie bez żadnych pytań. Dziękuję !

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Julia bardzo odpowiedzialnie i szczerze podążała za opracowaniem projektu prywatnego domu. Został zadowolony z wyniku, a także sam proces przebiegał płynnie i bez problemów. Wszystkie rozwiązania zostały zaproponowane szybko i w odpowiednim czasie. Posłuchał zaleceń projektanta, a także udało się i sam uczestniczyć w podejmowaniu decyzji, co jest cenne, ponieważ dzisiaj nie wszyscy wykonawcy lubią i mogą zaoferować wysokiej jakości komunikację i dyskusje na temat rozwiązań technologicznych projektu. 10 z 10 - we wszystkich aspektach współpracy. Dziękuję !

Opinia zleceniodawcy

Dmitri K na temat wykonawcy
Yuliya Marchenko

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Ewa wykonała pracę bardzo dobrze i w odpowiednim czasie. Byłem dobrym i doskonałym wykonawcą projektu. Bardzo zaskoczony faktem, że od zespołu Eugenia nie pojawiło się żadnych pytań, praca była zrozumiała na wszystkich 100 procent!!! Najlepsze z nich!!!Aż !

Opinia zleceniodawcy

Mark Tomm na temat wykonawcy
Profil został usunięty

29 stycznia 2021 36 PLN
projektantka

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Bardzo dziękuję Panu, wszystko zrobiłem bardzo szybko i profesjonalnie. Wszystko było jasne w TZ. Polecam !
Proszę, jeśli to konieczne, wyjaśnić zadania techniczne w tej dziedzinie przed uzgodnieniem warunków projektu - to pozwoli uniknąć ewentualnych nieporozumień w procesie współpracy.

Opinia zleceniodawcy

Asher Halilov na temat wykonawcy
Denis Kravchun

22 stycznia 2021 154 PLN
Testy Google Speed

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Zachęcam wszystkich do współpracy z Andrzejem. Mój projekt był związany z przyspieszeniem witryny do testu Google Speed Test. Sytuacja była przerażająca, ale w ciągu dnia udało się podnieść pozycję z 6 do 86 ! Uważam to za wspaniały wynik.

Opinia zleceniodawcy

Ruslan Getya na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

11 stycznia 2021 48 PLN
Работа по перекомпановке верстки для мобильной версии

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Работа выполнена согласно заданию, быстро, качественно. Андрей всегда на связи, объяснит что делает и зачем.
Бонусом были проведены не запланированные правки. Рекомендую, как знающего свое дело, порядочного исполнителя, при этом с разумной ценой.

Opinia zleceniodawcy

Oleg Krivosheyev na temat wykonawcy
Andrey Gorchakov

3 stycznia 2021 714 PLN
Adaptacja 4 stron.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Profesjonalny podejście do pracy. W trakcie projektu przedstawiono ciekawe pomysły na realizację, które zostały wprowadzone do pracy. Odpowiedzialny deweloper. Sergię polecam do pracy. Profesjonalizm spełnia określone kompetencje.

Opinia zleceniodawcy

Profil został usunięty na temat wykonawcy
Profil został usunięty

16 grudnia 2020 1141 PLN
Crowd dla projektu.

Jakość
Profesjonalizm
Koszt
Zawsze w kontakcie
Terminy

Prace zostały wykonane jakościowo, nawet wcześniej ustalone terminy, aby było czas na sprawdzenie. Wszelkie życzenia są spełnione, wykonawca szybko odpowiada i poprawia błędne chwile. Dziękuję za współpracę.

Opinia zleceniodawcy

Vyacheslav Ignatyev na temat wykonawcy
Volodymyr Dotsenko


Statystyka serwisu