Тетяна Севрюк
Запропонуйте Тетяні роботу над вашим наступним проєктом або зареєструйте профіль фрилансера і починайте заробляти просто зараз.
Рейтинг
Рівень володіння мовами
Навички та вміння
Фото, аудіо та відео
-
Послуги диктора
від 2000 UAH за годину
Переклади
-
Переклад текстів
від 1500 UAH за 1000 символів
-
Українська мова
Робота з текстами
-
Вірші, пісні, проза
від 3000 UAH за одиницю
-
Написання сценаріїв
від 3000 UAH за проєкт
-
Редагування та коректура текстів
від 2000 UAH за 1000 символів
-
Рерайтинг
Портфоліо
-
Сценарій і презентація виховного заходу-реквієму «Вклонимося рід
Написання сценаріївПовністю авторський виховний захід-реквієм, проведений у 2017–2018 навчальному році. Присвячений шістнадцятьом героям нашого села Новокиївка — шістьом воїнам-афганцям і чотирнадцятьом захисникам України, учасникам АТО. Основна увага заходу була зосереджена на матерях, дружинах та сестрах цих воїнів, які проводжали їх на війну й з надією чекають повернення.
Головними гостями були саме ці жінки. Захід складався з літературного сценарію, авторських поезій, музичних номерів, відеоматеріалів та мультимедійної презентації, що супроводжувала весь вечір. Участь у заході взяли директор школи, староста села, учасник АТО — один із героїв, який, перебуваючи у відпустці, виконав авторську пісню на гітарі, присвячену власній матері. Виступили й самі матері героїв. Донька іншого воїна АТО прочитала уривок «Мій тато — герой», учні 6 класу виконали пісню «Для тебе, моя мамо», прозвучав вірш «Молитва за Україну», а завуч школи виконала зворушливу пісню про маму.
… Усі емоційні виступи відбувалися на тлі слайдів мультимедійної презентації з портретами, фото і короткими життєвими історіями кожного з героїв. Наприкінці вечора багато присутніх не стримували сліз. Мене, як організатора заходу, обіймали й дякували за душевність і силу цього вечора.
Робота демонструє навички літературного редагування, побудови сценарного тексту, оформлення мультимедійного супроводу, глибоке емоційне відчуття теми, досвід організації публічних заходів та щиру повагу до захисників України і їхніх родин.
-
2000 UAH Фрагмент міні-підручника з розвитку зв’язного мовлення (5 клас)
Переклад текстівАвторський навчальний матеріал, створений відповідно до нової програми з предмету "Світова література" для 5 класу. Робота містить продумані вправи з розвитку зв’язного мовлення — репродуктивного, конструктивного і творчого рівнів складності. Демонструє вміння структурувати зміст, формулювати логічно побудовані завдання, враховувати вікові особливості учнів, а також володіння українською мовою на високому рівні.
Чернетка підручника була написана російською мовою, оскільки вся моя творча уява та мовна інтуїція формувалися саме нею. Проте, за вимогою адміністрації та відповідно до змін у мовній політиці закладу, матеріал було перекладено мною українською мовою. З того часу я викладала предмет виключно державною мовою.
… Цей підручник присвячений вивченню творчості світових і російських письменників та поетів, але всі тексти, завдання та пояснення написані мною українською мовою. Вони мають інтерактивний, креативний і нестандартний характер.
Матеріал написано особисто мною як учителем світової (зарубіжної) літератури з багаторічним стажем, дипломованим фахівцем з російської мови та літератури. Цей підручник є прикладом моєї редакторської і авторської роботи, що може бути корисною як фрагмент перекладу, редагування, педагогічної розробки.
-
800 UAH Приклад перекладу та редакторського редагування (МАН)
Переклад текстівФрагмент моєї науково-дослідної роботи (НДР), перекладений з російської на українську мову і стилістично відредагований. Робота демонструє рівень володіння мовою, почуття стилю, логіку побудови тексту і повагу до авторської думки.
Активність
| Останні ставки 1 | Бюджет | Додано | Терміни | Ставка | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Автопереклад PDF файлів
1500 UAH
|