Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Разместите свой проект бесплатно и начните получать предложения от фрилансеров-исполнителей уже спустя минуты после публикации!

Бета-рідер для художньої книги


  1. 810
     8  0

    21 день200 UAH

    Доброго ранку! З радістю виконаю проєкт. За освітою - філолог. Українська мова - рідна. Працювала в редакціях газет та видавництві. Відгуки про роботу з книжками - у профілі. За 1000 - 20 грн. Звертайтеся! Гарного дня!

  2. 3304
     41  0

    7 дней1500 UAH

    Привіт.
    Якщо мова йде про особисті вподобання, то це казки, романи, повісті, легенди, оповідання.
    Це моя спеціалізація і як редактора, і як письменника та літературного критика.
    Маю досвід у кожному з цих видів діяльності. Крім того, веду авторський письменницький курс для казкарів " У пошуках Жар-Птиці" та консультую авторів-початківців з питань написання текстів.
    Ціну вказала досить приблизну. Рада буду допомогти.

    За слова отвечу

  3. 2238    54  1   1
    7 дней2700 UAH

    Доброго дня.
    Досконало володію українською мовою, маю досвід редагування та вичитки як публіцистичних та наукових текстів, так і художніх. Активно співпрацюю із авторами на ресурсах Litnet, Hinivel, AuthorToday. Вичитую тексти українською, російською, а також англійською мовою.
    Серед улюблених жанрів - фантастика та фентезі, а також детективи, хоррори та історичні романи. Книги інших напрямків також іноді читаю, а також регулярно змушую себе читати щось корисне та розвиваюче:)
    Ціна вказана за всю роботу, терміни також.
    Кількість вільного часу на даний момент дозволяє завершити проект в ці терміни, деталі готовий обговорити та відразу розпочинати роботу.

  4. 178  
    1 день200 UAH

    Вітаю. Читаю багато, на конкретному жанрі не зупиняюся, але зазвичай це соціально-побутова література. Взагалі роблю це із задоволенням. З таким же задоволенням візьмуся і за Ваш проект.

  5. 78    8  0
    1 день200 UAH

    Доброго ранку! З задоволенням приєднаюся до Вашого проєкту та допоможу вичитати Ваш роман. За освітою - філолог, маю значний досвід у редагуванні текстів. Читаю багато, постійно, з задоволенням. Підходять практично усі жанри. Детальніше обговорити тематику книги, вартість та інше пропоную у приватному листуванні.

    Чекатиму на Ваш відгук!
    Марія

  6. 2475    118  0
    1 день200 UAH

    Даріє, цікаве завдання. Як бета-рідер я вимогливий та балуваний якісною літературою читач, а також активний редактор.
    Уподобані книги - "Місто дівчат" Е. Гілберт, "Паперові міста" Д. Гріна (українською) та Дж. Ірвінг "Покуда я тебя не обрету". Після цієї книги мріяла потрапити на органний концерт. Мрія щойно збулася:)
    Звертайтеся!

  7. 250  
    21 день1000 UAH

    Вітаю!
    Буду рада виконати Ваш проєкт. За освітою український філолог, подібний досвід маю. Читати люблю різножанрову літературу, зараз це переважно нонфікшн.
    Ціна за 1000 знаків — 15 грн
    Звертайтесь, буду рада з Вами співпрацювати)

  8. 2406    152  0
    1 день200 UAH

    Доброго дня, Даріє.
    За освітою - філолог. Читаю книги різнопланових жанрів, навіть не можу вказати, якому надаю перевагу) Цікавить мета вичитування книги. Звертайтеся для обговорення.

  9. 194    15  0
    1 день200 UAH

    Добрий день! Цікаве завдання, з радістю приєднаюсь до команди. Люблю читати книги, вмію висловлювати думки на папері, пишу якісно, грамотно та вчасно. Улюблені жанри - історичні, психологічні, детективні романи. Моя ставка - 20 грн за 1000 символів без пробілів.
    Пишіть, буду рада подальшій співпраці!

  10. 193    12  0
    7 дней200 UAH

    Вітаю!
    Читаю психологічні, пригодницькі, соціально-побутові сучасні романи. Бажана література ближча, наприклад, до Елени Ферранте, ніж Люко Дашвар. А, можливо, є щось в стилі Макса Кідрука?
    Буду рада взяти участь у цьому проєкті.
    Вартість 15грн/1000сбп або договірна.

  11. 305    26  0
    7 дней3000 UAH

    Добрий вечір. Буду рада Вам допомогти і вдосконалити текст до високого рівня. Філолог-редактор за освітою, працювала вчителем української мови й літератури. Серед власних літературних уподобань - інтимна лірика й соціально-психологічні романи і повісті. Звертайтесь)

  12. 2850    80  1
    1 день200 UAH

    20 грн/1000 символів. Дипломований філолог, перекладач. Читаю багато книг різних жанрів, приблизно 50 книг за рік. Буду рада співпраці!

  13. 721    58  1   1
    2 дня800 UAH

    Мої вітання. Готовий виконати Ваш проект якісно та швидко. Мої вподобання в літературі мають достатньо різноманітний характер, найулюбленіша книга Б. Вербер "Імперія янголів". Вартість 20/1000. Приклади аналогічних успішних проектів:
    https://freelancehunt.com/project/vyichitka-knigi/979447.html
    https://freelancehunt.com/project/korektor-dlya-hudozhnogo-tekstu/954379.html

  14. 908    38  0
    1 день200 UAH

    Здравствуйте. Заинтересовало ваше задание, хотела бы выполнить его. Работа будет сделана качественно и быстро. Какая цена вас устроит? Жанры предпочитаю любые) Жду вас в лс. Заранее спасибо!

  15. 615    22  0
    1 день200 UAH

    Доброго часу доби!
    Буду рада допомогти з вичиткою книги.
    Філолог, редактор-коректор з 17-річним стажем (видавництво, змі, новинний портал, автори).
    Приклади та відгуки - в портфоліо. Різножанрові вподобання.
    20 грн/1000 знаків без пробілів.
    Згодна на тестове завдання.
    Готова стати до роботи!

  16. Еще 2 ставки скрыты
  • Катерина П.
    16 января 2022, 20:34 |

    Даріє, вітаю!

    Скажіть, будь ласка, яка мета вичитування: вам потрібен професійний редакторський погляд, можливо пошук фактологічних та змістових помилок, чи просто читацька думка із побажаннями/зауваженнями/загальним враженням тощо.

    Дякую.  

  • Лидия Плис
    17 января 2022, 9:07 |

    Доброго дня) приєднуюсь до питання Катерини 

Актуальные фриланс-проекты в категории Редактура и корректура текстов

Cover for a children's coloring book

Привет, мой будущий помощник! Я ищу талантливых фрилансеров для помощи с различными проектами, включая дизайн обложек книг и верстку текста. Объем работ: Дизайн обложек книг: Ищу творческих людей, которые могут создать привлекательные (сразу цепляют с первого взгляда своей…

Иллюстрации и рисункиРедактура и корректура текстов ∙ 8 ставок

Тексты в формате сторителлинг

Ищу копирайтера, способного писать рекламные тексты для email-рассылок в формате сторителлинга. В заявке оставьте примеры ваших лучших стори текстов. Делайте ставку только, если у вас есть соответствующий опыт.

Редактура и корректура текстов ∙ 5 ставок

Управление блогом SEO интернет-магазина (английский язык)

849 UAH

Ищем кандидата с хорошим знанием английского языка для создания статей для SEO-блога интернет-магазина. Навыки копирайтинга желательны, но необязательны - статьи создаем не с нуля, а генерируем в связке ChatGPT+Gemini+Quill. Исполнителю нужно лишь редактировать статьи, созданные…

Написание статейРедактура и корректура текстов ∙ 6 ставок

Перевод каталога с английского на украинский язык.

Привет. Нужно перевести каталог с английского на украинский язык в формате pdf, при необходимости внести корректировки для последующей печати. Перевод нужно выполнить в предоставленном файле. В настоящее время стоимость такой работы необходимо уточнить. Срок выполнения до…

Английский языкРедактура и корректура текстов ∙ 23 ставки

Скопировать текст сайта в Excel

Здравствуйте! Нужно скопировать текст с сайта в Excel для дальнейшего использования. Копировать по блокам, каждый блок сайта - новый лист (вкладка) Excel. Вот сайт: https://demo.maksymjak.pp.ua Пишите в откликах стоимость и срок выполнения. Спасибо!

КопирайтингРедактура и корректура текстов ∙ 21 ставка

Заказчик
Проект опубликован
2 года назад
273 просмотра
Метки
  • тексты
  • бета-ридер
  • редактура и корректура текста
  • вичитка тексту
  • вичитка книг